Card de carburant

Cardul de carburant Move Expert Services reprezintă soluția ideală pentru accesul fără numerar la carburanți, lubrifianți și servicii de înaltă calitate. Oferind posibilitatea de alimentare la peste 21.000 de stații de alimentare din 34 de țări, inclusiv 7.600 de locații special concepute pentru camioane și autobuze, acest card este partenerul de încredere pentru gestionarea eficientă a costurilor legate de carburant.

Beneficiile Cardului Move Expert Services:

  • Acces Extins la Stații de Alimentare: Oriunde te afli în Europa, cardul îți asigură un acces fără probleme la o rețea impresionantă de 21.000 de stații de alimentare.
  • Stații Specializate pentru Vehicule Comerciale: Cu peste 7.600 de stații proiectate special pentru camioane și autobuze, inclusiv în stațiile ARAL, bp, Circle K Europe, Eni și OMV / Petrom, cardul se adaptează perfect nevoilor flotelor auto.
  • Plăți Fără Numerar și Ușor de Gestionat: Uită de numerar și gestionarea complicată a cheltuielilor cu carburant. Cu cardul Move Expert Services, toate plățile devin rapide, sigure și ușor de monitorizat.

Pe lângă toate aceste beneficii, utilizatorii cardului beneficiază și de discounturi exclusive în stațiile partenere. Astfel, economisirea devine și mai avantajoasă în fiecare călătorie.

Pentru asistență și informații suplimentare contactează-ne aici.