Taxe de drum

Vă punem la dispozitie un sistem de servicii, special conceput pentru eficientizarea transporturilor și reducerea costurilor companiei dumneavoastră, toate doar cu ajutorul unui SINGUR apparat!

Indiferent că faceți transport de marfă sau de persoane pe tot cuprinsul Europei sau doar în câteva țări, știți deja că este nevoie de mai mult decât carburant pentru a vă ține afacerea în mișcare!

Aproape toate țările europene au un sistem de taxare pentru autostrăzi sau drumuri express/naționale, cu diferite metode de plată. Indiferent de țară sau sistemul de plată, Tellepas Europa  este aici să vă ofere nu doar informații despre acestea, ci mai ales soluții eficiente de plată!

Asigurați-vă ca alegeți Tellepas Europa ca principal partener pentru plățile rutiere si de taxare, astfel incat va puteti bucura de o gama completa de beneficii:

  • AVETI ACCES LA REDUCERI SUBSTANTIALE – reduceri pentru utilizatorii inregistrati sau membrii unui consortiu (ex: reducere anuala la taxa de drum din Italia pentru clientii FAI ai consortiului FAI Services; reduceri de aproximativ 34 % pentru Italia. De pana la 50 %  pentru Spania si de pana la 13 % pe Franta, discount la plata taxelor de tunel efectuate cu cardul FREJUS / Mont Blanc
  • Acolo unde este cazul, TVA-ul va fi recuperat, impreuna cu TVA-ul pe achizitii de carburant.
  • Toate costurile legate de taxe de autostrazi si drumuri sunt vizibile pe factura FAI SERVICES, alaturi de costurile de carburant.
  • Eficientizarea costurilor prin efectuarea unei plati unice in euro, indiferent de numarul de tari tranzitate sau monede locale implicate.
  • Sistem de plata in avantajul dumneavoastra