Obținere Vize

VIZE

Move Expert Services vă oferă serviciul de intermediere  a vizelor pentru conducătorii auto profesioniști, precum și pentru membrii echipei de conducere care călătoresc în interes de serviciu. Statele pentru care obținerea vizei de călătorie pentru conducătorii auto profesioniști este obligatorie sunt: TURCIA, FEDERAȚIA RUSĂ, BELARUS, AZERBAIDJAN, IRAN, TURKMENISTAN, IRAQ.

Prin departamentul specializat al societății noastre, procedura de obținere a vizelor în cel mai scurt timp este foarte simplă. Este suficient să ne comunicați țara pentru care doriți să obțineți viza, după care veți primiți lista de documente necesare. După completarea și transmiterea acestora, prin poșta electronică sau curierat rapid, în funcție de programul și regulile fiecărei ambasade, se aplică viza și în aceleași condiții vă returnăm pașaportul cu viza aplicată.

 

Întrebări frecvente

Care este perioada pentru care se aplică o viză?

În funcție de țara pentru care doriți obținerea unei vize, durata acesteia variază: viza se aplică pe o perioadă de 30 de zile, 60 de zile, 90 de zile sau un an.

Trebuie să am obligatoriu un pașaport biometric?

Pașaportul pe care se va aplica viza poate fi unul biometric, definitiv sau unul temporar, emis pe o perioadă maximă de un an. Este important ca pașaportul să fie valabil în momentul solicitării vizei. Viza nu se poate elibera pe o perioadă mai mare decât perioada de valabilitate a pașaportului.

Am nevoie de viză pentru a desfășura operațiuni de transport în Turcia, Belarus, Azerbaidjan, Iran, Turkmenistan, Iraq?

Da, conducătorii auto care desfășoară activități de transport de mărfuri pe teritoriul Turciei, Belarusului, Azerbaidjanului, Iranului, Turkmenistanului, Iraqului au nevoie de viză aplicată de autoritățile competente.

FORMULAR CONTACT